Spletno gostovanje

Hitri in ugodni paketi za spletno gostovanje.

Primerjaj Naročilo

Spoznajte naše napredne možnosti

Spletno gostovanje nudimo na strežnikih v Sloveniji. Za gostovanje domene skrbi napredna kontrolna plošča Plesk, za vašo elektronsko pošto pa vrhunski poštni strežnik Icewarp.

kontrolna plošča

Kontrolna plošča Plesk za popoln nadzor

Za spletno gostovanje domene skrbi napredna kontrolna plošča Plesk. Gostovanje domene upravljate s kliki. Na voljo so prednameščene aplikacije.

Kontrolna plošča Plesk omogoča administratorjem domen, da samostojno upravljajo in nadzirajo svoje spletno gostovanje. Enostaven uporabniški vmesnik vam na enem mestu nudi vse kar potrebujete za kvalitetno upravljanje vaše spletne strani. Dostop do administracije je varovan s SSL certifikatom.

Kontrolna plošča
elektronska pošta

Napredna e-pošta s koledarjem in dokumenti

Elektronska pošta je pomemben sestavni del spletnega gostovanja, zato ponujamo vrhunski poštni strežnik Icewarp za spletno komunikacijo.

Poštni strežnik nudi napreden odjemalec epošte WebClient. Vsa sporočila so vam dostopna preko vseh mogočih naprav in protokolov. Za lažje planiranje dogodkov so vam na voljo koledar in kontakti. Dokumente pa lahko urejate kar preko spletnega vmesnika. WebDocuments je ugodna in cenejša alternative za Google Docs.

Elektronska pošta
ssl gostovanje

SSL podpora za varno gostovanje

Gigaspark omogoča varno SSL gostovanje za vašo spletno stran. Za SSL gostovanje ponujamo SSL certifikate priznanih proizvajalcev.

Pri paketih, ki vključujejo SSL podporo, si lahko namestite poljuben SSL certifikat.

SSL certifikati
php podpora

PHP 7

Gigaspark strežniki podpirajo različne verzije programskega jezika PHP. Poleg privzeto standardne podpore za PHP 5, lahko enostavno kadarkoli preklopite na drugo verzijo PHP, ki jo zahteva vaša spletna aplikacija. Naše verzije so vedno posodobljene z zadnjimi popravki. Izbirate lahko verzije od PHP 5.3 do PHP 7.1

Gigaspark vam nudi enostavno izbiro PHP programskega jezika. Kadarkoli lahko preklopite na PHP 7. Glavna prednost nove verzije v primerjavi s PHP 5.x je ta, da je precej hitrejša in učinkovitejša pri nalaganju vaše spletne strani.

 • Optimizirano za Wordpress

  Strežniki so optimizirani za gostovanje spletnih aplikacij kot je Wordpress, Joomla in Drupal. Vaše spletne strani na Gigaspark strežnikih bodo hitre in odzivne.

 • Apache HTTP servis

  Za serviranje spletnih strani Gigaspark uporablja Apache HTTP strežnik, ki je najbolj razširjen strežnik. Zagotavlja vam združljivost in zanesljivost delovanja vaših spletnih strani.

 • Linux strežnik

  Spletne strežnike poganja operacijski sistem Ubuntu Linux Server. Zanesljiv operacijski sistem je ključen za doseganje brezprekinitvenega dostopa do vaše spletne strani.

 • Dnevno arhiviranje

  Vaši podatki so pomembni, zato dnevno izvajamo arhiviranje vaših datotek. V različnih periodičnih ciklih pa spletne strani hranimo tudi za 1 mesec nazaj.

 • Prilagodljivi paketi

  Paketi gostovanja so prilagojeni vašim potrebam. Paket gostovanja lahko kadarkoli nadgradite, doplačate pa le razliko v ceni. Nikoli ne plačujete ničesar, kar ne koristite.

 • Prijazna podpora

  V Gigasparku smo poznani, da imamo izvrstno ekipo za podporo. Poleg dobrega tehničnega znanja, boste pri nas našli ljudi, ki so vam na voljo 24/7 odgovoriti na vaša vprašanja.

patchman

Zaščita proti zlonamerni programski kodi

Skrbniki spletnih strani vsakodnevno trpijo zaradi posledic številnih varnostnih ranljivosti, ki jih najdemo v pogosto uporabljanih CMS-jih, kot so WordPress, Drupal in Joomla. Gigaspark te ranljivosti zazna in jih varno popravi brez pomoči uporabnika, neznano zlonamerno kodo pa samodejno premakne v karanteno. Zaradi tega ste lahko bolj gotovi, da bodo vaša spletna stran še naprej pravilno delovala.

Brezplačno

Socialno omrežje