Zasebnost uporabnikov Gigaspark

Za dodatna vprašanja v zvezi s politiko zasebnosti nam lahko pišete na kontaktni naslov.

Imate vprašanje?

Zbiranje podakov

Osebni podatki se zbirajo od strank po pridobitvi soglasja, ki je dosežena, ko se stranko pozove za vnos podatkov pri naročanju na storitev, preko spletne strani Gigaspark.com. Osebni podatki se ne zbirajo s tem, ko uporabnik brska po spletni strani. Ta izjava o zasebnosti ne velja za vse informacije, ki so izven nadzora Gigaspark.com. Kadar se uporabljajo ali dajejo na razpolago funkcionalnosti tretje osebe, potem veljajo pravila tretjih oseb. Obiščite licenčno pogodbo za vsako tretjo stranko in politiko zasebnosti za boljše razumevanje njihovih pogojev uporabe in prakse njihovega zbiranja podatkov.

Storitve

Kadar naročate storitve pri Gigaspark.com, strežnik zahteva od stranke, da izpolni svoje osebne podatke in sprejme Splošna pravila uporabe.

Piškoti

Piškot je podatek, ki je shranjen na vašem računalniku in vsebuje podatke o uporabniku. Gigaspark s pomočjo uporabe piškotov zagotavlja delovanje svoje spletne strani in z njo povezanih storitev.

Izdajatelj Ime Namen Trajanje
Whmcs Ltd. WHMCS* Sejni piškot, ki je uporabljen za to, da si spletno mesto zapomni uporabnikove vnose v spletne obrazce, iskalnik domen, nakupovalno košarico, kontaktni obrazec, ipd. Piškot se uporablja tudi za avtentikacijo uporabnika, ki je potreben, da si spletno mesto uporabnika zapomni, potem, ko se je prijavil v uporabniški vmesnik z uporabniškim imenom in geslom. Sejni piškot; se zbriše, ko zaprete brskalnik
Whmcs Ltd. WHMCSAffiliateID Za delovanje partnerskega programa 3 mesece
Whmcs Ltd. WHMCSLinkID Za delovanje partnerskega programa 3 mesece
Google Inc. _utma Statistika obiskov spletne strani. Več 2 leti
Google Inc. _utmb Statistika obiskov spletne strani. Več 30 min
Google Inc. _utmc Statistika obiskov spletne strani. Več Sejni piškot; se zbriše, ko zaprete brskalnik
Google Inc. _utmz Statistika obiskov spletne strani. Več 6 mesecev
Facebook Inc. fr Statistika obiskov spletne strani. Več 3 mesece
Gigaspark d.o.o. privacy Kontrolni piškot s katerim sprejmete ali zavrnete uporabo piškotov na spletni strani. 6 mesecev

Trenutno imate izbrano možnost uporabe piškotov: Samo nujni funkcionalni piškoti (omejeno delovanje)

Spremeni nastavitev: Vsi piškoti Samo nujni

Zunanje povezave

Kadar spletna stran Gigaspark.com vsebuje povezave na zunanje spletne strani, te ne sodijo v področje uporabe te izjave o zasebnosti. Gigaspark ni odgovoren za politiko zasebnosti na drugih spletnih straneh in ne preverjanje točnosti informacij, ki jih prikazuje zunanja spletna stran.

Varnost

Gigaspark varuje podatke, tako na spletu kot off-line. Vsakršno posredovanje osebnih podatkov med uporabnikom in spletno stranjo Gigaspark.com, je šifrirano in zaščiteno s SSL certifikatom. Shranjeni podatki o strankah hranijo v varnem okolju, kjer je dostop omejen le za pooblaščene osebe. Skrbniki morajo za dostop uporabljati bodisi dvonivojsko preverjanje z geslom bodisi dostopajo iz varnega omrežja.

Izbira po odjavi

Stranke lahko občasno dobijo informacije o izdelkih, storitvah in posebnih ponudbah iz podjetja Gigaspark.com. Stranka se lahko odloči, da ne dobi dodatnih promocijskih sporočil preko povezave za odjavo od novic, ki je naveden v vsaki promocijski e-pošti. Stranka se ne more odjaviti od prejemanja obvestil, ki vsebujejo pomembne varnostne informacije o storitvah Gigaspark.

Spremembe

Gigaspark si pridržuje pravico, da spremeni to izjavo o zasebnosti v vsakem trenutku. Vsaka sprememba bo objavljena na spletni strani. Stranke so dolžne redno spremljati spletno stran, da se zavedajo vseh sprememb izjave o zasebnosti. Vaša nadaljnja uporaba spletne strani Gigaspark ali Gigspark storitev pomeni, da se strinjate s temi spremembami.

Ljubljana, dne, 1.8.2013

Socialno omrežje