Spletno gostovanje in registracija domen Gigaspark

Gostovanje elektronske pošte

Enostavna uporaba e-pošte

Ponujamo preprost, a napreden vmesnik za e-pošto.
Dostop vam je na voljo kadarkoli in kjerkoli.

Naroči gostovanje
shadow

 

Elektronska pošta

Gigaspark vam okviru svoje ponudbe za spletno gostovanje ponuja uporabo vrhunske elektronske pošte. Na voljo je napredna programska oprema, ki zagotavlja nemoteno prebiranje e-pošte kadarkoli in kjerkoli. Preberite si kakšne možnosti vam ponujamo.
 

Poštni odjemalec

E-pošto lahko prebirate preko vašega poljubnega poštnega odjemalca.

Telefon ali tablica

E-pošto lahko prebirate preko mobilnega telefona ali tablice.

Spletni odjemalec

Na voljo je napredni poštni odjemalec za prebiranje elektronske pošte.


poštni odjemalec

Spletni poštni odjemalec

Spletni poštni odjemalec je nameščen na strežniku in vam nudi enostaven dostop do e-pošte preko brskalnika kadarkoli in od kjerkoli. Dostop do spletne pošte poteka prek SSL protokola, tako da je branje pošte varno.

 

Vmesnik za tablice in mobitele

Uporabniški vmesnik je prilagojen tudi za tablice in mobilne telefone. Vmesnik je posebej prilagodljiv za pregleden izpis na manjših zaslonih. Branje elektronske pošte vam je na voljo kadarkoli in kjerkoli.

mobilna epošta

 

shranjevanje datotek

Shranjevanje datotek

Spletni odjemalec epošte vam omogoča tudi shranjevanje datotek na strežnik. Deluje podobno kot Dropbox ali Google Docs in vam omogoča, da na strežnik shranite vse vaše pomembne dokumente. Povezavo do dokumentov pa lahko posredujete tudi prijateljem. Če uporabljate Office 2013 in urejate npr. Word ali Excel datoteke, jih lahko odprete neposredno s strežnika ter shranite nazaj na strežnik.

 

Intuitivno iskanje

Iskalnik vam omogoča, da hitro poiščete email, dogodek v koledarju, dokument in ostalo. Iskani niz je možno shraniti, tako da vam je kasneje na voljo z enim klikom.

iskanje eposte

 


koledar

Koledar

Gigaspark omogoča uporabnikom, da v ovkiru elektronske pošte uporabljajo koledar, kjer si lahko shranijo svoje prihajajoče dogodke. Spletni vmesnik vas bo na dogodek obvestil. Koledar lahko delite s sodelavce ali pa jih o posameznem dogodku obvestite po epošti.

 

 

Poštni odjemalec Outlook

Najbolj enostaven način za dostop do vaše elektronske pošte je preko poštnega odjemalca. POP3 in IMAP sta osnovna dostopa, ki vam omogočata, da vašo e-pošto prebirate na vašem računalniku.

Poleg tega pa za doplačilo nudimo tudi Exchange Activesync protokol, ki vam omogoča sinhronizacijo e-pošte, kontaktov, koledarja in opravil. Če potrebujete, da so vsi vaši podatki sinhonizirani z odjemalcem MS Outlook 2013, na tablici, mobitelu ter spletnem vmesniku, potem vam priporočamo, da nadgradite vaš e-poštni predal na Exchange Activesync.

poštni odjemalec outlook

 

 

poštni odjemalec

Poštni odjemalec eM Client

Gigaspark priporoča enostaven in prijazen poštni odjemalec eM Client za dostop do vaše epošte. Ta vam brez Exchange Activesync protokola omogoča, da so vaši epošta, koledar ter kontakti na vašem računalniku ves čas sihronizirani s strežnikom.


 

E-pošta za tablice in mobitele

Dostop do e-pošte je mogoč preko mobilnih telefonov in tablic. Podpora vključuje operacijske sisteme Windows Mobile, Nokia, Motorola, LG, Samsung, iOS (iPhone in iPad), in Android naprave (2.0 ali več).

  • Mobilna naprava lahko sinhronizira elektronsko pošto s strežnikom v realnem času (IMAP Push protokol).
     
  • Avtomatski odzivnik z vašim sporočilom o odsotnosti lahko nastavite neposredno iz vaše mobilne naprave.
     
  • primeru, da uporabljate Exchange Activesync protokol, je dodatno možno sinhronizirati koledar, kontakte in opravila.
mobilna eposta

 


antispam live

Anti-Spam Live!

Gigaspark Anti-Spam Live storitev omogoča zaščito proti spamu v realnem času. Isti trenutek, ko izbruhne nov izvor spama, Live tehnologija omogoča, dodatno zmanjšanje količine spama, ki prispe na strežnik.

nezelena eposta

Napredno filtriranje

Poštni strežnik vsebuje 20+ filtrov za zaščito pred nezaželjeno epošto. Hkrati ima možnostjo samodejnega učenja neželene epošte. S tem se poštni strežnik prilagaja vašim potrebam. Sporočila, ki jih strežnik zazna kot vsiljeno epošto, premakne uporabniku v mapo Spam.

antivirus zascita

Anti-Virus zaščita

Vaši elektronski predali so varno pred virusi. Poštni strežnik vsebuje zaščito pred virusi. Zaščita deluje za vse domene in poštne predale. Kaspersky Antivirus skrbi za skeniranje vseh elektronskih sporočil.

 

crta

O podjetju | Gostovanje | Domene | VPS strežniki | SSL certifikati | Pomoč | Obvestila

Copyright © 2017 Gigaspark d.o.o, Devova ulica 5, 1000 Ljubljana. Smo na Google+ in Facebook
Cene vsebujejo DDV in veljajo pri naročilu za 1 leto. Pravila uporabe | Zasebnost uporabnikov.