E-pošta, koledar in kontakti

Gigaspark združuje izmenjavo sporočil v celostni storitvi e-pošte. WebClient je napredno orodje za upravljanje sporočil in izmenjavo idej preko interneta. Vsa sporočila so vam dostopna preko vseh mogočih naprav in protokolov.

Naročila

Spletni odjemalec

WebClient je Gigasparkov osrednji spletni odjemalec, kjer lahko prebirate svojo e-pošto, upravljate koledar, stike in sestanke. Vsebuje enostaven in pregleden uporabniški vmesnik, optimiziran tako da namizne računalnike kot za tablice in mobilne telefone. Dostop do spletne pošte poteka prek SSL protokola, tako da je varnost zagotovljena.

Sinhronizacija epošte

E-pošto lahko prebirate na vseh vaših napravah. Napredni protokoli kot so IMAP, CardDav in CalDav omogočajo sinhronizacijo e-pošte in ogled na vseh vaših napravah.

Poštni odjemalci

Poštni odjemalec vam omogoča prenos epošte na lokalni računalnik, tako da vam je pošta dosegljiva tudi kadar niste povezani v internet. Če želite e-pošto prebirati preko poštnega odjemalca, lahko uporabite poštni odjemalec MS Outlook ali katerikoli drug poljuben e-poštni odjemalec.

E-pošta in kontakti

WebClient vam omogoča hiter dostop do vseh svojih podatkov, vključno z e-pošto, imenika in koledarjev. Vse informacije pa lahko na enostaven način delite tudi s svojimi kontakti.

Poštni odjemalec

E-pošto lahko prebirate preko vašega poljubnega poštnega odjemalca.

Tablica ali telefon

E-pošto lahko prebirate preko mobilnega telefona ali tablice.

Spletni odjemalec

Na voljo je napredni poštni odjemalec za prebiranje elektronske pošte.

eM Client

Gigaspark za poštni odjemalec priporoča eM Client, ki je brezplačno na voljo za prenos. eM Client je popoln e-poštni odjemalec za Windows z modernim in enostasvnim vmesnikom.

          

Koledar in načrtovanje sestankov

Pošljite vabilo na sestanek na notranje ali zunanje e-naslove ter preverite njihovo razpoložljivost za predviden čas srečanja.

Intrusion Prevention

Filtri za preprečevanje vdorov analizirajo vse dohodne povezave, vključno s številom poskusov ugibanja gesel ter beležijo IP naslove in določijo stopnjo (ne)varnosti. Strežnik ves čas spremljanja sumljive poskuse in napadalce samodejno blokira.

TLS/SSL

Vgrajen protokol TLS/SSL za izmenjavo sporočil s strežnikom in med strežniki varuje vhodnih povezave strežnika ter zahteva SSL povezavo kjerkoli je to mogoče.

Varnost priponk

Potencialno nevarne priponke strežnik zazna in prepreči na podlagi njihovih končnic. Strežnik zaznava tudi z geslom zaščitene datoteke in zagonske datoteke skrite v arhivskih datotekah kot so zip, rar, itd. Za izmenjavo datotek s strežnikom pa skrbi varen TLS/SSL protokol.

Stop Spam, Malware and Attackers

Poštni strežnik vsebuje več kot 20 filtrov za zaščito pred neželjeno epošto. Hkrati ima možnostjo samodejnega učenja neželene epošte. S tem se poštni strežnik prilagaja trenutnim razmeram. Sporočila, ki jih strežnik zazna kot vsiljeno epošto, dostavi uporabniku v mapo Spam.

Takojšnje zaznavanje izvora spama

Gigaspark Anti-Spam Live storitev omogoča zaščito proti spamu v realnem času. Isti trenutek, ko izbruhne nov izvor spama, Live tehnologija omogoča, dodatno zmanjšanje količine spama, ki prispe na strežnik.

Anti-Virus zaščita

Vaši elektronski predali so varni pred virusi. Poštni strežnik vsebuje zaščito pred virusi. Zaščita deluje za vse domene in poštne predale. Kaspersky Antivirus skrbi za skeniranje vseh elektronskih sporočil.

Socialno omrežje