Podjetje Gigaspark

Nudimo profesionalno izdelavo spletnih strani, mobilnih aplikacij, facebook aplikacij in drugih namenskih aplikacij. Imamo kvalitetne storitve po konkurenčnih cenah. Pri vseh naročenih storitvah strankam nudimo pomoč in podporo.

...

Gigaspark d.o.o.

Devova ulica 5

1000 Ljubljana

[email protected]

040 641 365

Zgodovina podjetja

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2004 od nekaj prijateljev z univerze. S prvo prisarno v študentskem domu, je kasneje podjetje, počasi a stabilno, prehajalo v vodilnega ponudnika spletnih storitev. Danes se uvrščamo med 10 največjih ponudnikov spletnih storitev v Sloveniji. Zaupa nam že več kot 3000 strank, imamo aktivnih več 2500 domen in za večino nudimo tudi spletno gostovanje. Veseli smo vsakega novega naročnika in teh je iz dneva v dan več.

Odprti smo za vaše predloge

Dosegljivi smo vam preko e-pošte in telefonske številke za pomoč uporabnikom. Vedno smo veseli vaših komentarjev, pripomb ali predlogov.

Svet je naša pisarna

Podpiramo delo od kjerkoli, zato radi potujemo in delamo kjerkoli se nam zahoče. Vse kar potrebujemo za svoje delo je prenosnik in internet.

Osnovni podatki podjetja

Gigaspark d.o.o. je bil ustanovljen decembra 2009. Matična št. 3668452, ID DDV: SI42387680. Sedež podjetja je Ljubljana, Slovenija..

Socialno omrežje