Spletno gostovanje in registracija domen Gigaspark

Registracija domene

Registriraj prosto domeno hitro in enostavno

www.
registracija domen
 

registracija domeneEnostavna registracija
v treh korakih

Registrirajte domeno ali naročite prenos domene. Oddajte naročilo in začnite z delom. Vaša domena je registrirana avtomatično takoj po prejemu nakazila.
 

prenos domeneEnostaven vmesnik
za upravljanje domene

Pregled nad domenami vam je na voljo v preglednem uporabniškem vmesniku. Domeno lahko v celoti upravljate samostojno, brez našega posredovanja.

hitra registrcaijaBrezplačen DNS servis
za upravljanje vaše domene

Vse domene, ki so registrirane pri nas, imajo na voljo brezplačno DNS gostovanje. To pomeni, da lahko domeno usmerite na poljuben strežnik preko DNS zapisov.
 

brezplačno gostovanjeBrezplačno gostovanje
10 MB prostora na strežniku

Vsaka registracija domene vključuje brezplačno gostovanje 10MB. Če ste novi na spletu, lahko izkoristite to ponudbo in vašo domeno gostujete brezplačno.

Cenik registracije domen

.EU € 6.90
.SI € 9.90
.COM € 9.90
.NET € 9.90
.NAME € 9.90
.ORG € 10.90
.INFO € 10.90
.PRO € 13.90
Cenik vseh domen

Kako poteka registracija domene?

Registracija domene je zelo enostavna. V isklanik na vrhu te strani vpišite željeno ime domene ter kliknite na gumb "preveri". Iskalnik vam bo izpisal ali je vaša željena domena prosta za registracijo. Če je domena prosta, lahko nadaljujete z registracijo, v nasprotnem primeru pa lahko izberete bodisi drugo prosto končnico domene ali drugo ime domene.

kaj je domena

Ko je domena registrirana, bodo lahko obiskovalci preko naziva vaše domene v brskalniku dostopali do vaše spletne strani.

Kdo je lastnik domene?

lastnik domene Lastnik domene je lahko oseba ali podjetje, ki je domeno registriralo. Lastnik domene upravlja z domeno in jo lahko usmeri na poljuben strežnik, kjer gostuje njegova spletna stran. Lastnik ima domeno v lasti vse dokler jo redno podaljšuje.

Kje vidim lastnika domene?

whois zaščita Pri registraciji domene se podatki o lastniku domene se vpišejo v javno whois bazo in so vidni vsakomur. Če želite videti, kdo je lastnik določene domene, lahko to preverite preko Whois iskalnika

 

crta

O podjetju | Gostovanje | Domene | VPS strežniki | SSL certifikati | Pomoč | Obvestila

Copyright © 2017 Gigaspark d.o.o, Devova ulica 5, 1000 Ljubljana. Smo na Google+ in Facebook
Cene vsebujejo DDV in veljajo pri naročilu za 1 leto. Pravila uporabe | Zasebnost uporabnikov.