Spletno gostovanje in registracija domen Gigaspark

Kontrolna plošča Plesk

Enostavno upravljanje gostovanja

Ponujamo vrhunsko programsko opremo za upravljanje domene in za vaše spletno gostovanje. Poglejte si enostavno kontrolno ploščo Plesk.

kontrolna plosca plesk
nadzorna plosca cpanel

Samostojno upravljajte spletno gostovanje

Kontrolna plošča Plesk omogoča administratorjem domen, da samostojno upravljajo in nadzirajo svoje spletno gostovanje. Enostaven uporabniški vmesnik vam na enem mestu nudi vse kar potrebujete za kvalitetno upravljanje vaše spletne strani. Dostop do administracije vaše spletne strani je varovan s SSL certifikatom.


kontrolna plošča plesk

Plesk kontrolna plošča

Kontrolna plošča omogoča veliko funkcij, ki jih lahko na enostaven način uporabljate s klikom miške. Predznanje ni potrebno, upravljanje je povsem intuitivno.

upravljanje dns strežnikov

DNS servis

Plesk je enostaven za uporabo in večino nastavitev lahko uredite s kliki na ikone. Vse nastavitve začnejo veljati takoj. Sami lahko v celoti upravljate s svojo domeno.

elektronska pošta plesk

Elektronska pošta

Vse funkcije lahko izvedete v nekaj enostavnih korakih skozi katere vas pelje kontrolna plošča Plesk. Elektronski naslov lahko samostojno kreirate v enem koraku.

dostop do log datotek

LOG datoteke

Preko kontrolne plošče Plesk lahko pregledujete LOG datoteke. V primeru težav pri delovanju spletne strani, lahko vzrok za napako na ta način hitro ugotovite.

aplikacije

Aplikacije

Kontrolna plošča Plesk ima na voljo prenameščene aplikacije, ki jih lahko namestite le z enim klikom. Brez nepotrebnega tehničnega znanja, si lahko namestite vaš najljubši CMS portal.

statistika obiskov gostovanja

Spremljanje porabe

Uporabniki gostovanja lahko vedno vidijo, koliko je njihova zasedenost prostora, količina ustvarjenega prometa, zasedenost elektronskih predalov in ostalih omejitev.

ftp dostop

FTP dostop

Datoteke na strežnik nalagate preko FTP protokola. Uporabniška imena in gesla za dostop do FTP strežnika si sami kreirate glede na vaše želje in potrebe.

podatkovne baze

Podatkovne baze

Preko kontrolne plošče si lahko hitro in enostavno kreirate podatkovne baze, ki jih potrebujete za vaše spletno gostovanje.

 

 

crta

O podjetju | Gostovanje | Domene | VPS strežniki | SSL certifikati | Pomoč | Obvestila

Copyright © 2017 Gigaspark d.o.o, Devova ulica 5, 1000 Ljubljana. Smo na Google+ in Facebook
Cene vsebujejo DDV in veljajo pri naročilu za 1 leto. Pravila uporabe | Zasebnost uporabnikov.