Brezplačno spletno gostovanje

Pri vsaki registraciji domene ponujamo brezplačno gostovanje 10MB. Želite brezplačno gostovanje za svojo domeno? Prenesite jo na Gigaspark.

Oglejte si cenik domen, domene v akciji ali informacije whois.

Komu je namenjeno brezplačno gostovanje?

Če potrebujete kratko predstavitev svoje dejavnosti ali "landing page" za vaš dogodek, vam ni potrebno najemati prostora, saj je ta že vključen pri vsaki registraciji domene.

Gigaspark pri vsaki registraciji domene ponuja brezplačen paket gostovanja 10MB. Domeno lahko gostujete brezplačno ves čas, dokler je domena registrirana pri nas.

Pogoj za brezplačno gostovanje je, da registrirate domeno pri Gigasparku. Vsaka registracija domene vključuje prostor za brezplačno gostovanje 10MB. Po opravljeni registraciji vam pošljemo podatke za dostop do strežnika in že lahko namestite svojo spletno stran.

Do strežnika dostopate preko FTP protokola. Podatke za dostop do strežnika prejmete na vaš naročniški elektronski naslov. Na strežniku imate na voljo 10MB prostora. Namestite pa lahko datoteke s končnico HTML. Drugi formati kot so PHP, CGI, ASP, itd niso podprti pri brezplačnem gostovanju.


Registrirajte domeno

Registrirajte domeno pri nas in prejmite brezplačno gostovanje 10MB. Po opravljeni registraciji, boste prejeli podatke za dostop do strežnika. Če že imate registrirano domeno, lahko naročite prenos domene na Gigaspark in prav tako prejmete brezplačno gostovanje.

Pridobite FTP dostop

Po opravljeni registraciji (ali prenosu) domene, vam na vaš naročniški email pošljemo podatke za dostop do strežnika. V naslednjem trenutku že lahko namestite vašo novo spletno stran.
Brezplačno gostovanje ne vključuje poštnih predalov.

Namestite spletno stran

Brezplačno gostovanje je primerno za tiste, ki bi radi imeli enostavno HTML spletno stran s predstavitvijo svoje dejavnosti. Namestite lahko HTML/JS/CSS datoteke. Prostor lahko kasneje kadarkoli nadgradite z enim od naših paketov.

Zakaj izbrati Gigaspark?

Pomoč

Ljudje, ki vam pomagajo

Na našem podpornem centru imamo usposobljene ljudi, ki se trudijo reševati vaš problem. Na voljo smo vam tako preko klicnega centra kot tudi e-pošte. Odgovorimo na vsak vaš zahtevek.

Zanesljivi

Zanesljivi strežniki

Ker se najlažje zanašamo nase, za gostovanje uporabljamo lastne strežnike. Vse komponente so podvojene, od napajalnika do diskov ter mrežnih kablov. Rezultat? Zavidljiva hitrost in zanesljivost strežnikov Gigaspark.

Strokovnjaki

Strokovnjaki s certifikati

Stvari želimo delati bolje. Pri Gigasparku smo zavezani, da se nenehno ocenjujemo in izboljšujemo. Zagotavljamo, da smo vedno korak pred konkurenco in vam svetujemo, kako biti uspešni na spletu.

Garancija

30 dnevna garancija

Gigaspark nudi kvalitetne storitve po ugodnih cenah. V vaše zadovoljstvo smo prepričani, zato vam pri vsakem naročilu zagotavljamo 30 dnevno garancijo nakupa. V primeru, da z našimi storitvami niste zadovoljni, vam vrnemo denar.

Brezplačno

Brezplačna vzpostavitev

Želite preseliti vašo spletno stran od drugega ponudnika? Prenesite jo k nam in pomagali vam jo bomo vzpostaviti. Zamenjati vašega ponudnika za Gigaspark ne bi moglo biti lažje.

Varnost

Varnost in zaščita

Vse podatke strežnikov arhiviramo v Sloveniji. Ker nam vaši podatki veliko pomenijo, so shranjeni na več lokacijah. V primeru nepredvidljivih situacij, jih lahko pridobimo iz naših arhivov za več tednov nazaj.

Socialno omrežje