Spletno gostovanje in registracija domen Gigaspark

Brezplačno spletno gostovanje

Gostovanje 10MB brezplačno

Pri vsaki registraciji domene ponujamo brezplačno gostovanje 10MB. Registracija domene .EU že za 6,90 EUR/leto.

brezplacno gostovanje

Brezplačno gostovanje

Poceni gostovanje je lahko tudi brezplačno! Gigaspark pri vsaki registraciji domene ponuja brezplačen paket gostovanja 10MB. Domeno gostujete brezplačno ves čas, dokler je domena registrirana pri nas.

Pogoj za brezplačno gostovanje je, da registrirate domeno pri nas. Vsaka registracija domene vključuje paket za brezplačno gostovanje 10MB. Po opravljeni registraciji vam pošljemo podatke za dostop do strežnika in že lahko namestite svojo spletno stran.

Do strežnika dostopate preko FTP protokola. Podatke za dostop do strežnika prejmete na vaš naročniški elektronski naslov. Na strežniku imate na voljo 10MB prostora. Namestite pa lahko datoteke s končnico HTML. Drugi formati kot so PHP, CGI, ASP, itd niso podprti pri brezplačnem gostovanju.

Brezplačno gostovanje je najcenejše gostovanje, ki si ga lahko privoščite. Primerno je za tiste, ki bi radi imeli enostavno HTML spletno stran s predstavitvijo svoje dejavnosti. Če vam prostor postane premjhen, pa ga lahko kadarkoli nadgradite z enim od naših paketov za spletno gostovanje.

 

Registracija domene

registracija domene Registrirajte domeno pri nas in prejmite brezplačno gostovanje 10MB. Po opravljeni registraciji, boste prejeli podatke za dostop do strežnika.
Če že imate registrirano domeno, lahko naročite prenos domene na Gigaspark in prav tako prejmete brezplačno gostovanje.

Prostor na strežniku

brezplačno gostovanje Po opravljeni registraciji (ali prenosu) domene, vam na vaš naročniški email pošljemo podatke za dostop do strežnika. V naslednjem trenutku že lahko namestite vašo novo spletno stran. Brezplačno gostovanje lahko koristite ves čas, dokler je domena registrirana pri nas.

Brezplačno gostovanje ne vključuje poštnih predalov.

Začnite tukaj

Registrirajte domeno in prejmite brezplačno gostovanje 10MB

www.

 

 

crta

O podjetju | Gostovanje | Domene | VPS strežniki | SSL certifikati | Pomoč | Obvestila

Copyright © 2017 Gigaspark d.o.o, Devova ulica 5, 1000 Ljubljana. Smo na Google+ in Facebook
Cene vsebujejo DDV in veljajo pri naročilu za 1 leto. Pravila uporabe | Zasebnost uporabnikov.