Spletno gostovanje in registracija domen Gigaspark

1. Dec 2016

obvestila

Nova ICANN pravila za prenos domen

  S 1. decembrom 2016 krovna organizacija za domene ICANN  uvaja nova pravila glede sprememb lastniških podatkov domene.    Nova pravila za prenos domen V pravilih za prenos domen je bilo določeno, kako je potrebno izvajati prenose domen med registrarji. S 1.... Več »

15. Nov 2016

obvestila

Gigaspark je za virtualizacijsko okolje izbral Proxmox

Proxmox virtualizacijsko okolje je popolna rešitev za gostovanje virtualnih strežnikov. Temelji na virtualizaciji KVM. Napredno okolje omogoča v najboljši meri izkoristiti obstoječe vire in s tem zmanjšati stroške strojne opreme. Enostaven uporabniški vmesnik prihrani administracijo in... Več »

15. Aug 2016

obvestila

Posodobitev e-poštnega strežnika

Izvedli smo nadgradnjo poštnega strežnika, ki skrbi za nemoteno delo za delo z vašo elektronsko pošto. Poštni strežnik je bil nadgrajen tako hardversko kot tudi softversko. Na njem sedaj teče nova programska oprema ter še prijaznejši spletni odjemalec, ki je prilagojen tako za namizne... Več »

1. Jul 2016

obvestila

Nadgradnja podatkovnega strežnika MySQL

Obveščamo vas, da smo dne 29.7.2016 uspešno nadgradili podatkovni strežnik MySQL na verzijo 5.6. Pri pregledu delovanja nismo odkrili napak in podatkovni strežnik nemoteno deluje za vse uporabnike. V primeru, da imate vseeno težave na vaši spletni strani preverite, če so nastavitve v... Več »

28. Mar 2015

obvestila

Nadgradnja strežnika za spletno gostovanje

  Obveščamo vas, da smo dne 27.3.2015 uspešno nadgradili strežnik za spletno gostovanje Plesk3. Strežnik ima sedaj nameščeno novo kontrolno ploščo Plesk Panel 12. Strežnik je s tem postal še bolj varen za uporabo, nova kontrolna plošča pa enostavna, hitra in odzivna.... Več »

14. Nov 2014

obvestila

Nov strežnik s kontrolno ploščo Plesk 12

  Gigaspark je v svojo ponudbo spletnega gostovanja dodal novi strežnik za gostovanje z nameščeno novo kontrolno ploščo Plesk Panel 12. Novi strežnik je hiter in odziven ter ima nameščene najnovejše verzije programske opreme ter druge aplikacije, ki so potrebne za nemoteno... Več »

1. Nov 2014

obvestila

Posodobljeni paketi za spletno gostovanje

Preoblikovali smo pakete gostovanja Gigaspark in jih še bolj približali vašim potrebam. Preimenovali smo imena paketov ter jim ppovečali razpoložljiv prostor in ostale vire. Novost sta dva neomejena paketa gostovanja, ki vas ne omejujeta s prostorom in prometom ter ponujata elektronske... Več »

18. Jun 2014

obvestila

Registracija .hr domen za pravne osebe s sedežem v EU

Vrhnji registrar za dodeljevanje domen .HR je odločil, da lahko od 13.2.2014 vse pravne osebe s sedežem v EU, ki imajo veljavno številko ID za DDV, registrirajo .HR domeno. Omejitev ki obstaja je, da lahko vsaka pravna oseba registrira največ 10 .HR domen. Ta omejitev torej velja za vse... Več »

15. Feb 2014

obvestila

Nove domene gTLD sedaj na voljo za registracijo

Gigaspark vsem strankam od 15.2.2014 že ponuja registracijo prvih novih generičnih gTLD domen. Nove končnice domen lahko registrirate brez omejitev za obdobje 1-5 let. Novo prosto končnico domene lahko najdete preko iskalnika domen ter jo naročite enostavno v nekaj korakih. Nove domene... Več »

1. Oct 2013

obvestila

Zaščita proti razobličenju spletne strani

V letošnjem letu je bil zabeležen porast napadov na Joomla in Wordpress CMS portale. To potrjuje tudi SI-CERT, ki redno objavlja obvestila s tega področja na svojih spletnih straneh. https://www.cert.si/si-cert-2013-01-stevilne-zlorabe-joomla-streznikov/ Napadalci skušajo... Več »

« Nazaj

 

crta

O podjetju | Gostovanje | Domene | VPS strežniki | SSL certifikati | Pomoč | Obvestila

Copyright © 2017 Gigaspark d.o.o, Devova ulica 5, 1000 Ljubljana. Smo na Google+ in Facebook
Cene vsebujejo DDV in veljajo pri naročilu za 1 leto. Pravila uporabe | Zasebnost uporabnikov.