SSL certifikati

Izberite nivo preverjanja

Zakaj je dobro imeti SSL certifikat?

SSL certifikati kriptirajo povezavo od strežnika do vaših obiskovalcev in dvigajo nivo zaščite pri spletnih ranljivostih. Hkrati vam bo certifikat povečal stopnjo zaupanja do vaših strank in s tem dvignil stopnjo konverzije pri e-poslovanju.

Zagotovite varnost vaše spletne strani

SSL certifikat potrjuje identiteto vaše spletne strani in šifrira podatke vaših obiskovalcev. SSL certifkat služi tudi kot potrdilo, da je obisk vaše spletne strani vreden zaupanja ter posredovanja občutljivih informacij. Ko bodo uporabniki opazili, da je vaša stran zaščitena s SSL certfikatom, bodo z večjim veseljem nakupovali pri vas in se registrirali s svojimi podatki. Saj so lahko prepričani, da so podatki shranjeni varno in zasebno.

Zakaj je pomemben SSL certfikat?

Ko obiskovalec vstopi v SSL območje vaše spletne strani, vaš certifikat samodejno ustvari šifrirano povezavo z brskalnikom obiskovalca. V vrstici brskalnika se pojavi ikona ključavnice in https predznak, kar pomeni, da je stran varna za vpisovanje osebnih podatkov. Če je območje zaščiteno z EV certifikatom visoke zanesljivosti, bo navigacijska vrstica obarvana zeleno. To služi kot stalni opomnik, da je izdalatelj certifikata podrobno preveril podjetje in spletno mesto in izdal certifikat z zaupanja vrednim preverjanjem, ki zagotavlja zanesljivo varnostno rešitev.

Vaš certifikat lahko stestirate na Qualys SSL Labs

Kako zagotovite varnost spletne strani?

Velika večina uporabnikov preveri SSL pečat, kar je zelo pomembno, če nameravate poslovati na spletu. Zato morajo biti skrbniki stalno pozorni pri delovanju spletne strani, ter ukrepati v primeru zlorab, ki jih povzročajo hekerji ali tatovi podatkov. Obiskovalci vaše domene so lahko ogroženi vsakokrat, kadar vpisujejo svoje osebne podatke ali podatke o plačilnih karticah na vaši spletni strani. Pokazati obiskovalcem, da je obisk vaše spletne strani varen, je absolutno nujno.

Koliko domen zavaruje SSL certifikat?

Domenski SSL certifikat kriptira eno domeno ali poddomeno, medtem ko Wildcard SSL certifikat omogočajo zaščito domene in vseh njenih poddomen. Več-domenski SSL certifikat lahko varuje več različnih domen in poddomen.

Združljivost z brskalniki

Gigaspark nudi izbor SSL certifikati, ki vam zagotavljajo največjo kompatibilnost in razširjenost, da z njimi nimate težav. Naši certifikati so podprti v vseh priljubljenih brskalnikih. zaradi česar ste lahko brez skrbi, da bo vaš certfikat deloval brez težav.

Pečat

Pečat na spletni strani je grafični prikaz vaše zaščite in služi kot vizualni opomnik za stranke, da je vaše spletno mesto varno in zaščiteno. Veliko spletnih uporabnikov preveri spletni pečat, kar je pomemben razlog, zakaj ljudje kupujejo SSL certifikate. Pečati se razlikujejo po videzu, odvisno od vrste certifikata.

Podpora na najvišjem nivoju

V Gigasparku smo poznani, da zagotavljamo najboljše storitve za stranke. Na voljo imamo izvrstno ekipo za podporo. Poleg dobrega tehničnega znanja, boste pri nas našli ljudi, ki so vam na voljo 24/7 odgovoriti na vaša vprašanja in vam svetujejo.

Nivo enkripcije

Varnost podatkov je odvisna od števila bitov, ki se uporabljajo za ustvarjanje šifrirnega ključa, ki se nato uporablja za šifriranje podatkov. Večina naših SSL certifikatov uporablja 256-bitno ali 128-bitno šifriranje, odvisno od zmogljivosti povezave med spletnim brskalnikom in strežnikom. Obe enkripciji, 256-bitna in 128-bitna, sta industrijski standard za varstvo podatkov.

Varnost za vaše obiskovalce

Ko kupite SSL certifikat pri Gigaspark.com, prejmete pečat za spletno stran brezplačno, 99% združljivost z brskalniki razširjenosti in zaščito podatkov za vaše stranke.

Možnosti za vse

Gigaspark vam nudi širok nabor SSL certifikatov, od osnovnih do naprednih, od eno-domenskih do več-domenskih. Na voljo imamo varnostne rešitve, ki ustrezajo vsakemu podjetju in so primerni za vsak žep.

Izberite primeren SSL certifikat

Gigaspark je partner najboljših izdajateljev SSL certifikatov. Ponujamo vam širok nabor možnosti za spletno varnost.

geotrust certifikat

GeoTrust ponuja širok nabor SSL certifikatov različnih vrednosti ter hitro dostavo. Izberite ustrezen način preverjanja pristnosti, da boste povečali zaupanje vašega podjetje na spletu. Ekstenzivna validacija (EV) celostno preverjanje organizacijo.

Izberi
symantec certifikat

Zaščitite prenos občutljivih podatkov na spletnih straneh, bodisi v intranetu ali internetu. Symantec SSL certifikati vključujejo pomemben, Norton Secured pečat, ki je ena bolj priznanih in zaupanja vrednih znamk na internetu, ki vas ščiti proti zlonamernim aplikacijam.

Izberi
comodo certifikat

Comodo SSL certifikati so cenovno dostopni certifikati, ki omogočajo varno elektronsko poslovanje preko vaše spletne strani. Vsak certifikat ima pomembno dodano vrednost za vašo domeno, zaradi česar so kot nalašč za mala in srednja podjetja.

Izberi
rapidssl certifikat

RapidSSL je prav tako eden od vodilnih izdajateljev SSL certifikatov, ki omogočajo SSL šifriranje povezave. Podpirajo več kot 99% brskalnikov in kupci jim zaupajo po vsem svetu. Specializirani so za hitro izdajo poceni SSL certifikatov, ki so primerni za vsakogar.

Izberi

Pogosta vprašanja v zvezi s SSL certifikati

Čas izdaje certfikata se razlikuje glede na vrsto SSL certifikata. Izdajanje lahko traja nekoliko dlje v naslednjih primerih:

  • DV – Domain Validation: 1 - 2 delovne dni
    Preverjanje lastnika domene je običajno izdan najkasneje dveh dneh, ko lastnik domene potrdi email.
  • OV – Organization Validation:​ 2 - 3 delovne dni
    Preverjanje organizacije je običajno izdan v treh dneh, ko lastnik potrdi vse potrebne emaile o verodostojnosti organizacije.
  • EV - Extended Validation: 1 - 10 delovne dni
    Razširjeno preverjanje domene in organizacije običajno traja do 10 dni, ko lastnik potrdi vse emaile izdajatelja. Preverjanje običajno poteka tudi po telefonu. Lahko zahtevajo dodatne dokumente.

Ja, SSL certifikati, ki jih nudi Gigaspark, so združljivi tako z brskalniki za računalnike kot mobilnimi brskalniki. Da bi zagotovili največjo združljivost, ne pozabite namestiti vmesni CA komplet, ki je priložen SSL certifikatu.

Da, Gigaspark ponuja širok nabor različnih SSL certifikatov. Med njimi je na voljo tudi Unified Communications Certifikati (UCC), ki lahko vključujejo več različnih domen in pokrivajo več različnih oblik ali končnic domene.

Večina SSL certifikatov že vključuje ustrezen CA paket v elektronskem sporočilu, poleg vašega SSL certifikata. Če CA paketa niste prejeli, ga lahko prenesete neposredno iz spletne strani izdajatelja (Certificate Authority).

Navajamo povezave do izdajateljev certifikatov:

Gigaspark trenutno v ponudbi nima SAN SSL certifikatov.

Socialno omrežje