Spletno gostovanje in registracija domen Gigaspark

Uporabniški vmesnik

Enostvano upravljanje domen

Ponujamo prijazen uporabniški vmesnik za celovito in samostojno
upravljanje domen in ostalih naročenih storitev.

uporabniski vmesnik
gigaspark
uporabniški vmesnik

Vstopna stran

Upravljanje domen in storitev vam je na voljo v preglednem uporabniškem vmesniku. Večino stvari lahko povsem samostojno upravljate, brez našega posredovanja.

upravljanje domen

Domene

Pregledujete lahko vaše registrirane domene in naročena gostovanja. Vsak čas vidite njihovo veljavnost in status. Celovito pravljanje je na dosegu vaših klikov.

nastavitve domene

Nastavitve domene

Pregledujete lahko status domene, vidite njihovo veljavnost, odklenete ali zaklenete, ter nastavite DNS strežnike domene. Vse akcije se sprožijo takoj.

dns servis

DNS servis

Nudimo tudi napreden DNS servis. Z njim lahko spreminjate DNS zono. Spreminjate lahko DNS zapise kot so A, AAAA, CNAME, MX, NS, SPF, itd. Omogočamo tako IP kot URL preusmeritve domene.

kontaktni podatki

Kontaktni podatki

Lastniške podatke domene lahko ažurirate kadarkoli. Če so se podatki o lastniku domene spremenili, sprožite zahtevo za spremembo lastniških podatkov.

računi

Računi

V uporabniškem vmesniku najdete tudi zgodovino vaših plačanih računov v elektronski obliki v PDF formatu. Kopijo računa si lahko kadarkoli ponovno prenesete ali natisnete.

podporni center

Podporni center

Če potrebujete pomoč pri uprabi vaših storitev, vam je v uporabniškem vmesniku na voljo podporni center, preko katerega komunikacija poteka hitro in učinkovito.

zgodovina sporočil

Zgodovina sporočil

Če ste pozabili kakšno pomembno informacijo, ki smo vam jo posredovali po elektronski pošti, vam je v uporabniškem vmesniku na voljo tudi zgodovina sporočil.

 

 

crta

O podjetju | Gostovanje | Domene | VPS strežniki | SSL certifikati | Pomoč | Obvestila

Copyright © 2017 Gigaspark d.o.o, Devova ulica 5, 1000 Ljubljana. Smo na Google+ in Facebook
Cene vsebujejo DDV in veljajo pri naročilu za 1 leto. Pravila uporabe | Zasebnost uporabnikov.