Obvestila

Spletni vmesnik za dostop do epošte preko spletnega brskalnika je nadgrajen

18.12.2022

Pri Gigasparku skrbimo za varnost pri dostopu do e-pošte, zato smo prenovili spletni vmesnik za dostop do epošte preko spletnega brskalnika.Vmesnik je hitrejši, bolj zanesljiv in varnejši - omogoča dvo-stopenjsko avtentikacijo preko epošte ali generatorja kod. Po 6 mesecih prehodnega obdobja (obvestilo), se dostop do epošte nahaja na ... Preberi več »

Novi spletni vmesnik za dostop do epošte preko spletnega brskalnika

08.06.2022

Pri Gigasparku skrbimo za varnost pri dostopu do e-pošte, zato smo prenovili spletni vmesnik za dostop do epošte preko spletnega brskalnika.Vmesnik je hitrejši, bolj zanesljiv in varnejši - omogoča dvo-stopenjsko avtentikacijo preko epošte ali generatorja kod. Novi vmesnik se nahaja na naslovu: https://webmail.gigaspark.com/  V novi ... Preberi več »

Spletno gostovanje Gigaspark s podporo PHP verzije 5.6, in 7.4

09.11.2020

Na vse spletne strežnike Gigaspark smo namestili zadnje verzije programskega jezika PHP. Priporočamo vam, da vašo spletno stran posodobite na zadnjo verzijo in uporabite PHP 7.4, saj ta vsebuje najnovejše funkcionalnosti in je performančno najbolj optimizirana od vseh trenutnih PHP verzij.Če vaša aplikacija ne deluje z zadnjo verzijo PHP ... Preberi več »

Veljavnost SSL certifikatov po novem le še eno leto

01.10.2020

Naročilo SSL certifikatov po novem možno le za 1 leto. Naročilo za daljše obdobje ni mogoče, saj spletni brskalniki od 1. septembra 2020 ne podpirajo več novih SSL certifikatov, ki imajo veljavnost daljšo od 398 dni. Ideja je v tem, da je potrebno potrdila s krajšo življenjsko dobo izdajati pogosteje, s tem pa postanejo bolj varna. Če ... Preberi več »

Socialno omrežje