Obvestila

Pridruzitev znamke Gigaspark podjetju Avant.SI

05.07.2024

Podjetje Gigaspark, ki slovi po zanesljivih in kvalitetnih storitvah na področju registracije in gostovanj spletnih strani, je sprejelo odločitev, da poišče sorodno vodilno podjetje na področju spletnih rešitev in se mu pridruži in pod skupnim imenom nastopa na slovenskem prostoru. Vse od naših začetkov pred 20 leti, smo bili zavezani k ... Preberi več »

Spletni vmesnik za dostop do epošte preko spletnega brskalnika je nadgrajen

18.12.2022

Pri Gigasparku skrbimo za varnost pri dostopu do e-pošte, zato smo prenovili spletni vmesnik za dostop do epošte preko spletnega brskalnika.Vmesnik je hitrejši, bolj zanesljiv in varnejši - omogoča dvo-stopenjsko avtentikacijo preko epošte ali generatorja kod. Po 6 mesecih prehodnega obdobja (obvestilo), se dostop do epošte nahaja na ... Preberi več »

Novi spletni vmesnik za dostop do epošte preko spletnega brskalnika

08.06.2022

Pri Gigasparku skrbimo za varnost pri dostopu do e-pošte, zato smo prenovili spletni vmesnik za dostop do epošte preko spletnega brskalnika.Vmesnik je hitrejši, bolj zanesljiv in varnejši - omogoča dvo-stopenjsko avtentikacijo preko epošte ali generatorja kod. Novi vmesnik se nahaja na naslovu: https://webmail.gigaspark.com/  V novi ... Preberi več »

Spletno gostovanje Gigaspark s podporo PHP verzije 5.6, in 7.4

09.11.2020

Na vse spletne strežnike Gigaspark smo namestili zadnje verzije programskega jezika PHP. Priporočamo vam, da vašo spletno stran posodobite na zadnjo verzijo in uporabite PHP 7.4, saj ta vsebuje najnovejše funkcionalnosti in je performančno najbolj optimizirana od vseh trenutnih PHP verzij.Če vaša aplikacija ne deluje z zadnjo verzijo PHP ... Preberi več »

Socialno omrežje