Pridruzitev znamke Gigaspark podjetju Avant.SI

05.07.2024


Podjetje Gigaspark, ki slovi po zanesljivih in kvalitetnih storitvah na področju registracije in gostovanj spletnih strani, je sprejelo odločitev, da poišče sorodno vodilno podjetje na področju spletnih rešitev in se mu pridruži in pod skupnim imenom nastopa na slovenskem prostoru. Vse od naših začetkov pred 20 leti, smo bili zavezani k temu, da sledimo najvišjim standardom kakovosti. Zagotavljamo, da bo naša poslovna praksa obdržala naše vrednote in poslanstvo. Verjamemo, da bomo s to potezo omogočili še boljše storitve našim naročnikom. 

Podjetje Avant.SI d.o.o., ki upravlja Neoserv, je vodilno podjetje na področju informacijskih tehnologij in ponuja celovite rešitve za spletno gostovanje, oblikovanje spletnih strani in digitalni marketing. Z združitvijo moči bosta Gigaspark in Neoserv postala še močnejša igralca na trgu in lahko konkurirala tudi največjim konkurentom. S pridružitvijo Neoservu bodo Gigaspark naročniki pridobili napredne tehnološke rešitve, podporo in ekipo, ki bo bodo učinkovito poskrbela za potrebe za svoje stranke. Verjamemo, da bomo s kombinacijo naših znanj, lahko zagotovili še večjo kakovost storitev in še večjo zadovoljstvo strank. Z veseljem se že pripravljamo na skupno potovanje in naše skupno delo ter verjamemo v uspešno sodelovanje.

Naš cilj v naslednjih mesecih je, da zagotovimo nemoten prenos in minimalne motnje v delovanju vaše spletne strani med prehodom na novo infrastrukturo. Naše strokovno osebje bo sodelovalo z novo ekipo in zagotovilo vse potrebne informacije ter podporo med postopkom prenosa. V okviru novega ponudnika boste deležni najnovejše tehnologije, ki bodo omogočili še hitrejše delovanje vaše spletne strani in višjo stopnjo varnosti. Poleg tega boste imeli tudi na voljo boljšo tehnično podporo in uporabniško izkušnjo, ki vam bo pomagala pri učinkoviti uporabi vaše spletne strani.

Verjamemo, da bo ta sprememba prinesla številne koristi in izboljšave za vas, zato vas vabimo, da skupaj z nami stopite korak naprej. Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo in se veselimo, da vam zagotovimo še boljše storitve v prihodnosti. Hvala za zaupanje v naše podjetje in za sodelovanje pri tej pomembni spremembi.

Zahvaljujemo se vam, ker ste del naše zgodbe in zaupate v naše poslanstvo. 

Lep pozdrav,
Ekipa Gigaspark.com


Socialno omrežje