Kaj pomeni obvestilo o napaki Account Limits Apply?

7523

Ko želite poslati elektronsko sporočilo se vam prikaže obvestilo o napaki Account Limits Apply. Obvestilo pomeni, da ste prekoračili dnevno kvoto elektronskih sporočil, ki jih lahko pošljete kot uporabnik preko poštnega strežnika Gigaspark. Gigaspark omejuje največje dovoljeno število sporočil:

1) 250 sporočil / domeno / uro. 
2) 500 sporočil / uporabnik / dan.

Če je katerikoli od teh limitov presežen, začasno ne boste morali pošiljati epošte. Kaj je potrebno storiti? Počakati je potrebno, da preteče časovni interval, da se omejitev sprosti in nato boste lahko ponovo pošiljali elektronska sporočila.

Dodatno pojasnilo. Za običajno uporabo epošte sta omenjeni omejitvi zadostni in le redko kateri uporabnik ju preseže. To omejitev največkrat presežejo uporabniki, ki pošiljajo masovno epošto na več tisoč naročnikov ali če je bil njihov email račun zlorabljen in je nekdo drug v njihovem imenu pošiljal množično epošto. V tem primeru omejitev služi k omejevanju zlorabe epoštnega računa. V primeru, da ste vi pošiljali masovno epošto, vam svetujemo uporabo t.i. mailing list, ki so temu namenjene.

Socialno omrežje