Povzetek splošnih pravil uporabe

6247
  1. Gigaspark ne zagotavlja brezhibnega in nemotenega delovanja strežnikov 24 ur dnevno, 7 dni tedensko in 365 dni na leto. Razlaga: to pravilo velja zaradi dveh razlogov. (a) ker občasno izvajamo posodobitve in nadgradnjo strežnikov in programske opreme, (b) ker uporabniki zaradi nameščanja nepopolnih oz. luknjastih skript in aplikacij dopuščajo, da njihovo spletno stran prevzame nekdo tretji in (običajno) izvaja akcije, ki preobremenjujejo strežnik.
  2. V splošnem lahko pričakujete 99% uptime oz. dostopnost Gigaspark strežnikov. Razlaga: To številko oglašujemo zaradi izkušenj, ki jih imamo na podlagi preteklih let. O kvaliteti Gigaspark storitev se lahko sami prepričate brez vsakršnih stroškov, saj ponujamo 30 dnevno garancijo.
  3. Vsak uporabnik sam je odgovoren za svoja dejanja na strežniku. Razlaga: Če uporabnik s svojimi dejanji ogroža delovanje strežnika in vse z njimi povezane aktivnosti, ga Gigaspark na to opozori. Če uporabnik z dejanji nadaljuje oz. ogroža strežnik do te mere, da so zaradi tega moteni tudi drugi uporabniki, je začasno izključen s strežnika. Za ponovno priključitev zaračunavamo 15 EUR administrativnih stroškov.
  4. Gigaspark je posrednik pri registraciji domen. Za pravočasno podaljševanje domene je dolžan skrbeti naročnik. Naročnik ne more zahtevati nobene odškodnine, če domene pravočasno ne podaljša.
  5. Gigaspark ne odgovarja za škodo, ki bi posredno ali neposredno nastala zaradi uporabe strežnika Gigaspark. Razlaga: Vsak uporabnik prostovoljno izbere strežnik Gigaspark za svoje gostovanje. Če z omenjenimi storitvami ni zadovoljen, jih lahko kadarkoli prekine.

Socialno omrežje