Podatki o uporabniku niso pravilni. Kako jih spremenim?

11176

Podatki o naročniku in na računu so enaki tistim, ki so vpisani v uporabniškem vmesniku. Podatke o naročniku ste navedli pri registraciji na Gigaspark.com oz. oddaji vašega naročila. Če so se podatki o naročniku spremenili ali jih želite ažurirati, se prijavite v uporabniški vmesnik.

Po prijavi v uporabniški vmesnik kliknite na povezavo spremeni podatke.

spremeni podake o narocniku

Podatke o stranki spreminjate sami. Naročniške spremembe so vidne takoj. Če potrebujete predračun z novimi podatki o naročniku, si ga lahko takoj zatem prenesete preko oddelka računi.

Vnešene naročniške podatke Gigaspark uporablja za komunikacijo z vami, obveščanje o poteku naročenih storitev ter za izdajanje računov. Zelo pomembno je, da so podatki o naročniku ter vaši kontaktni podatki, kot sta elektronski naslov in telefon, ves čas ažurni!

Če ste podatke za dostop do uporabniškega vmesnika pozabili, lahko na vstopni strani uporabniškega vmesnika zahtevate pozabljeno geslo. Na vaš obstoječ naročniški email boste prejeli navodila kako spremenite geslo.

Nimate dostopa?

V primeru, da nimate več dostopa do vašega vnešenega naročniškega elektronskega naslova ali se nikakor ne uspete prijaviti v uporabniški vmesnik, lahko spremembo naročniških podatkov zahtevate preko dopisa. Prenesite si PDF in nam ga pošljite  na naš podporni center.

 

OPOZORILO: Preverite, da spremnite kontaktne podatke tudi pri domenah, kontrolni plošči in ostalih naročenih storitvah.

Socialno omrežje