Gigaspark je za virtualizacijsko okolje izbral Proxmox

15.11.2016


Proxmox virtualizacijsko okolje je popolna rešitev za gostovanje virtualnih strežnikov. Temelji na virtualizaciji KVM. Napredno okolje omogoča v najboljši meri izkoristiti obstoječe vire in s tem zmanjšati stroške strojne opreme. Enostaven uporabniški vmesnik prihrani administracijo in čas. Na novem okolju lahko poganjamo tako preproste VPS strežnike kot tudi najbolj zahtevne Linux in Windows aplikacijske strežnike.

proxmoxZ združevanjem več tehnologij pod eno virtualizacijsko okolje, Proxmox VE daje največjo prilagodljivost našemu virtualnemu okolju. S tem smo poskrbeli, da lahko zagotavljamo 24/7 delovanje vaših strežnikov. Kadar je zaradi vzdrževalnih del potreben poseg na fizičnih strežnikih, premikanje virtualnih strežnikov teče brez izpadov.

Proxmox VE je zmogljivo orodje, enostavno za uporabo in ponuja najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Če že imate svoj virtualni strežnik, bodisi na enaki tehnologji, bodisi v formatu qcow2 ali vmdk (VMware), ga lahko brez težav uvozimo v naše okolje. Stopite v stik z nami in nam pišite na center za pomoč uporabnikom.

 


Socialno omrežje