Nadgradnja strežnika Plesk4 za spletno gostovanje

08.09.2017


Obveščamo vas, da smo dne 8.9.2017 uspešno nadgradili strežnik za spletno gostovanje Plesk4. Strežnik ima sedaj nameščeno novo kontrolno ploščo Plesk Onyx 17.5. Strežnik je s tem postal še bolj varen za uporabo, nova kontrolna plošča pa enostavna, hitra in odzivna. Strežnik ima nameščenih tudi več varnostnih mehanizmov, ki ublažijo DDOS napad na vašo spletno stran. 

Nova kontrolna plošča Plesk Onyx 17.5

Novi strežnik odlikuje najnovejša programska oprema Plesk Onyx 17.5, ki je med najbolj priljubljenimi ploščami za spletno gostovanje. Plesk kontrolna plošča je zaželena tako pri tistih brez računalniškega znanja, ki lahko na enostaven način upravljajo z domeno, kot tudi naprednimi uporabniki, ki lahko sami prilagajajo vse podrobnosti nastavitev gostovanja.

Vsi novi uporabniki, ki boste od sedaj naprej naročili spletno gostovanje na strežniku Gigaspark, boste avtomatično prejeli uporabniški račun na novem strežniku z novo kontrolno ploščo Plesk Onyx 17.5.

Obvestilo o nadgradnji strežnika

Gigaspark je obvestil stranke, da bodo od četrtka, 7.9.2017 do sobote 9.9.2017, potekala vzdrževalna dela v okviru katerih bo nadgrajena kontrolna plošča Plesk na strežniku za spletno gostovanje Plesk4. V času nadgradnje strežnika je bilo pričakovati občasne motnje do nekaterih servisov strežnika ter krajše izpade v delovanju spletnih strani. Po nadgradnji kontrolne bodo uporabniki deležni vseh novih zmožnosti, ki jih prinaša nova programska oprema.

V času nadgradnje uporabnike prosimo za razumevanje v primeru krajših prekinitev.

Socialno omrežje